Biedronka

Pobierz aplikację i oszczędzaj!

biedronka home

Twój sklep

Wybierz swój sklep
i sprawdź aktualną ofertę

Twoje ostatnie lokalizacje:

    Mini wrapy z Wegańskimi Filecikami

    Składniki:

    dodaj do listy zakupowej

    Sposób przyrządzania:

     

    Szukasz sposobu na szybkie danie?

    A może zaprosiłeś przyjaciół na brunch?

    Co powiesz na mini wrapy z Wegańskimi Filecikami od Garden Gourmet? Proste, szybkie i smaczne!

     

    1. ROZGRZEJ PIEKARNIK I POKRÓJ WARZYWA - Rozgrzej piekarnik do 180° C. Rozgrzej patelnię grillową na małym ogniu. Paprykę i cukinię pokrój w paski, a cebulę w cienkie półpierścienie.
    2. WYPEŁNIJ WRAPY, A NASTĘPNIE JE UPIECZ - Usmaż warzywa na na patelni grillowej, a następnie dodaj fileciki i na niewielkiej ilości oleju smaż przez kilka minut – zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Napełnij wrapy wcześniej przygotowanymi składnikami, złóż je i zabezpiecz wykałaczką, jeżeli jest taka potrzeba. Umieść je na blasze do pieczenia i piecz przez kilka minut tuż przed podaniem aż się lekko zarumienią.
    3. STWÓRZ SOS I GOTOWE. SMACZNEGO! - Wymieszaj jogurt z majonezem, dopraw sokiem z cytryny i skórką oraz solą i pieprzem. Dodaj drobno posiekany koperek.
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    0 głosów